Qui som

Set estrelles és un espai d’acompanyament a la criança per a famílies amb infants d’1 a 6 anys.

Les Set estrelles simbolitzen per nosaltres els set primers anys de vida. Època de vital importància pel desenvolupament dels infants, en què cuidar és el centre. Cuidar que tot allò que envolti les nenes i els nens sigui bell, allò que sentin agradable, allò que toquin sigui de qualitat…perquè puguin descobrir el món des de la bondat i construir des d’aquí el seu ser.

 

A Set estrelles, infants i persones adultes creixem cada dia. Per això, una altra part fonamental del projecte, és la formació. Al llarg del curs s’organitzen cursos i tallers en relació a la criança i el creixement personal.

Som Cooperativa

Ens sentim compromeses amb la transformació social i econòmica i per aquest motiu ens vam constituir com a cooperativa sense ànim de lucre amb el suport de l’ateneu cooperatiu de les terres gironines. Creiem que aquest és un model que posa a la persona per sobre del capital i que ens permet entre totes avançar en la construcció d’una economia més justa i solidària. Les acompanyants som sòcies treballadores i les famílies formen part de la cooperativa amb la figura de sòcies col·laboradores.

Vivències

Hem confiat la cura del nostre fill a un equip de persones amoroses i sensibles, que no sols han acollit al nostre fill de manera amorosa sinó a nosaltres com a mare i pare també, oferint-nos suport i contenció en aquests anys de criança. Ha estat el millor regal que hem rebut com a família.

Mare d’un nen de cinc anys

Set estrelles és el millor regal que li hem donat a la nostra filla.

Mare d’un nen de cinc anys

Per nosaltres Set estrelles és acompanyament amb alegria, respecte i amor, joc lliure, estones llargues a l’exterior (fins i tot quan plou), aquarel·les, materials naturals… Hi portem 4 anys ja. I és que per nosaltres, Set estrelles ho té tot.”

Mare d’un nen de cinc anys

Per nosaltres que la nostra filla vingui a Set estrelles, és una tranquil·litat molt gran. És estar segura que es cuiden les seves necessitats emocionals, deixant espai perquè pugui ser ella mateixa, respectant els seus processos i acompanyant-la amb amor i respecte.”

Mare d’un nen de cinc anys

Troba’ns

Carrer Sant Agustí, 20
17003 Girona

Acompanya’ns

© 2022 Setestrelles       Política de Privacitat | Condicions d’ús | Avís legal
Disseny web Núria Puigmal | Programació web Mixité